Her Nefeste Taze Hava ve Tasarruf Keyfi

Siemens Ev Aletleri’nin Inverter klima modelleri stres ve yoğun şehir hayatından arınmış bir hava sağlarken, sağladığı konfor, hijyen ve sağlık ile yaşam alanlarında farklı bir hava katıyor. Enerji verimliliği A sınıfında olan Siemens Inverter klimaların sahip olduğu iyonizer özelliği ve üstün teknolojiler, en sıcak yaz günlerinde bile kullanıcıların konforuna konfor katıyor.

Inverter klimalarda bulunan "Iyonizer plus" teknolojisi, pozitif ve negatif iyon molekülleri üreterek iç mekanlarda solunan havanın moleküler yapısını etkiliyor ve iyon değerlerini yükseltiyor. Negatif ve pozitif iyon molekülleri bir araya geldiğinde yüksek enerji ortaya çıkarıyor ve bakterileri yok ediyor.

Sistemde bol miktarda bulunan ve serbest kalan negatif iyonlar ise ortamda iyonizer etkisi göstererek havayı tazeliyor. Böylece ortamın havası sigara dumanı, polen, virüs, bakteri ve maytlardan temizleniyor, doğal ortamlarıns ahip olduğu canlı, enerjik ve ferah hava kalitesine yükseliyor.

Inverter klimalar bu özellikleriyle kapalı mekanlardaki yaşam kalitesine doğrudan katkı yapıyor. Bu konuda yapılan araştırmalar da, daha fazla negatif yüklü iyon molekülleri içeren havanın, vücudun daha canlı, diri, uyanık ve enerjik olmasına katkıda bulunduğunu, nefes almayı kolaylaştırdığını ve hatta ağrı giderici etkisi olduğunu kanıtlıyor.

Çok katlı filtre ile mükemmel hijyen
Inverter klimalarda bulunan özel filtreleme sistemi, iç mekandaki havanın temizliği ve kalitesini şansa bırakmıyor. Bio filtreye takılan biyolojik enzimler, havada bulunan bakterilerle birleşiyor ve bakteri hücre duvarlarının kademe kademe çözülmesini sağlıyor.

Böylece bakteriler beslenme şansı bulamayarak ölüyor. Pratik şekilde çıkarılarak temizlenebilen anti-bakteriyel arındırmalı ön toz filtresi, bakteri barındırmayan yapısı ve kolay temizlenebilme özelliğiyle ortam havasının ilk temizliğini gerçekleştiriyor. Aktif karbon filtresi ise polen ve amonyak gibi özel kokuları gideriyor ve zehirli gazları yakalayarak hapsediyor. Üstelik, küçük toz partikülleri ve duman şeklindeki parçacıkları da engelleyerek alerjik hastalıklara karşı önlem alıyor. Antibakteriyel filtre, son aşamada devreye giriyor ve eğer hala hayatta olan bakteriler varsa onları da öldürerek hijyenik olarak mükemmel kalitede hava üflüyor.

Inverter klimalarda bulunan "Self-cleaning", yani otomatik iç ünite temizleme özelliği sayesinde ise klima kendi kendine temizlik yapıyor ve kullanıcı konforu maksimum seviyeye ulaşıyor. Soğutma işleminin sonunda kumanda üzerindeki "Self-cleaning" tuşuna basıldığında, iç ünite fanı otomatik olarak iç ünitedeki ısı plakalarını 16 dakika boyunca temizliyor ve kuru kalmasını sağlıyor. Bu özellik sayesinde iç ünitede bakteri ve mantarların üremesi engelleniyor ve iç mekana gönderilen hava her zaman temiz kalıyor.

Altın teknolojisi ile gelen sağlık
Inverter klima serisinin split klima modellerinde bulunan "goldenTech" özelliği ise daha temiz bir hava için ekstra bir teknoloji kullanıyor. Siemens klima modellerinde bulunan altın tozuyla kaplanmış ısı plakaları sayesinde paslanma ile bakterilerin üreme ve yayılmasını önleniyor. Bu da daha sağlıklı ve konforlu bir hava sirkülasyonu yaratıyor.

Elektrik kesilmelerinde klimanın otomatik olarak yeniden başlatılmasını sağlayan "Auto-restart" özelliği, klimanın güç kesintisi meydana geldikten sonra, çalıştığı son programla tekrar başlamasını sağlıyor. Isı eşitlemeyi sağlayan "Temp-compensation" fonksiyonu, cihaz çalışırken zemin ile tavan arasındaki ısı farklılığını ölçüyor ve ortamdaki ısı farklılığını ortadan kaldırıyor. Böylece ısının ortama etkin şekilde yayılmasını sağlanıyor. Çocuk kilidi, turbo çalışma, 3 dakika gecikmeli çalışma, ekonomik konum ve buz çözme özellikleri de bulunan Siemens Inverter klimaların diğer üstün özellikleri.


Konular