Negatif İyon

Her Nefeste Taze Hava ve Tasarruf Keyfi

Siemens Ev Aletleri’nin Inverter klima modelleri stres ve yoğun şehir hayatından arınmış bir hava sağlarken, sağladığı konfor, hijyen ve sağlık ile yaşam alanlarında farklı bir hava katıyor. Enerji verimliliği A sınıfında olan Siemens Inverter klimaların sahip olduğu iyonizer özelliği ve üstün teknolojiler, en sıcak yaz günlerinde bile kullanıcıların konforuna konfor katıyor.

TEMİZ HAVA ve İYONİZER CİHAZLARı

Yaşamımızın ana desteklerinden biridir solumaktır. Soluk aldığımız sırada ciğerlerimize hava ile birlikte gözle görülebilen/görülemeyen bir çok zararlı zerrecik girer. Polenler karbon monoksit karbon dioksit sigara dumanı ve içindekiler sülfür dioksit vs. gibi bu partiküllerin az ya da çok vücudumuza zararları vardır.

Negatif İyon Teknolojisi

Son günlerde popülerliği artan negatif iyon teknolojisi nedir? Faydaları nelerdir? Negatif iyon mekanizmasının işleyişi nasıldır?

Havalandırma açısından kapalı mekanların zamanla insanda yorgunluk hissi oluşturduğu biliniyor. Doğa yüryüşlerinin, bitki örtüsü zengin olan alanlarda bulunmanın ruh ve beden sağlığına olumlu etkileri de uzmanlar dahil herkes Negatif İyontarafından kabul ediliyor.