iPhone'la dil öğreten program

iPhone'ununuza yükeleyeceğinizi bir programla 24 yabancı dilden istediğinizi öğrenmek artık mümkün.

iPhone için dünyadaki en önemli yazılım geliştirici şirketlerinden birisi olan “Jourist”, iPhone için geliştirdiği Türkçe dahil 24 lisandaki “Dil Antrenörü” uygulamasını başlattı. Yabancı dilin görsel ve işitsel algılanmasını birleştiren eşsiz yöntem sayesinde iPhone ile yabancı dil öğrenmeniz veya yabancı dil seviyenizi geliştirmeniz eskisinden daha kolay.

“Dil Antrenörü” ile kısa süre içinde seçtiğiniz yabancı dile hakim olma konusunda şaşırtıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. “Dil Antrenörü” seyahat hazırlığı pratiği ve bildiklerinizi tazelemek için son derece uygun. Eşsiz yöntem yabancı dilin görsel ve işitsel algılanmasını birleştiriyor: Her dil için 2100’den fazla kelime ve deyim akılda kalan bir resim içeriyor ve profesyonel konuşmacılar tarafından seslendiriliyor.

Öğrenme yöntemi kartotek prensibine dayanmaktad. Hedef, "Çok iyi" olan en yüksek bilgi seviyesine ulaşmak. Tüm içeriklerin veya sadece belirli konuların ya da alt konuların öğrenme sürecine dahil olup olmayacağına kendiniz karar veriyorsunuz. Bu sayede, örneğin "kendini tanıtma", "rezervasyon" veya "restoranda" gibi belirli konulardaki kelimeleri ve deyimleri öğrenmeye odaklanabiliyorsunuz. Eğitim sırasında 9 adet eğlenceli alıştırma arasından seçim yapabiliyorsunuz. Bunların arasında dil algılamasına sahip telaffuz alıştırması da bulunuyor. Doğru yanıtladığınızda kelimeleri ya da deyimleri, bir sonraki bilgi seviyesine kaydırabilecek kadar iyi bilip bilmediğinize kendiniz karar veriyorsunuz.
24 öğretim dil seçeneği mevcut: İngilizce (İngiltere), İngilizce (ABD), Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Danca, Flamanca, Fince, İsveççe, Norveççe, Polonca, Çekçe, Slovakça, Rusça, Yunanca, Macarca, Türkçe, Çince, Japonca, Korece, Arapça, İbranice ve Tayca. Başka öğretim dilleri ücretsiz App güncellemeleri için hazırlık aşamasındadır.

Kısaca programın özellikleri şöyle:

* 24 öğretim dili
* Her öğretim dili için 2.100 resimli ve seslendirilmiş deyim ve kelime
* Ders içeriğini kendiniznin belirleyebilmesi
* Tüm deyimlerin ana dilini konuşan kişiler tarafından seslendirilmiş olması
* Tüm girdilerin resimli olması
* Kelime antrenmanı için 9 adet eğlenceli alıştırma türü.

* Dil algılamaya sahip telaffuz alıştırması


* Kesin ve anlaşılması kolay konulara ve alt konulara sınıflandırma.

* Tamamı Türkçe olan kullanıcı arayüzü.

* Çocuklar için olduğu gibi ileri yaştakiler için de kolay anlaşılır, basit kullanım.

Konular