HP Kartuş Portföyünü Genişletiyor

HP, Türkiye'deki müşterilerine daha fazla seçenek ve daha yüksek değer sunmanın yanı sıra, alışveriş kolaylığı da sağlayacağı mürekkep kartuşu portföyünü genişletiyor.

HP, 21b, 27b ve 56b ürünlerinden oluşan gündelik siyah mürekkepli kartuş serisini, 2007 yılında Türkiye'de piyasaya sunulduğu andan itibaren sergilediği başarılı performanstan güç alarak zenginleştiriyor. Gündelik siyah mürekkepli kartuş serisi büyümekte olan Asya, Latin Amerika ve bir kısım Doğu Avrupa pazarlarında da yüksek satış rakamlarına ulaştı (HP'den Skandal Açıklama).

Gündelik Siyah Mürekkepli Kartuşlar

HP 300b gündelik siyah mürekkepli kartuşlar, farklı tedarikçilerden aldıkları ürünlerden - yeniden üretilmiş kartuşlar örneğinde olduğu gibi - özellikle güvenilirlik ve baskı kalitesi açısından hayal kırıklığına uğramış, beklentileri daha yüksek olan tüketiciler için ideal bir çözüm sunuyor.

Yeni kartuş e-postalar, haritalar ve şemalar, haber ve makaleler, düzelti amacıyla okunacak hazırlık dokümanları gibi günlük yazdırma işlemlerine uygun taslak kalitesinde yazı ve grafikler üretiyor.

Yeni kartuşlar, HP'nin standart yazıcı kartuşlar ürün ailesine katıldı. Standart ürün ailesinin hedef kitlesini baskı adedi düşük olan, ancak renk solmasına karşı dayanıklı ve yüksek baskı kalitesi arayan tüketiciler oluşturuyor (HP Bağlan-Yazdır Yazıcılar Piyasada).

Her iki ürün serisi de aynı sayıda, 200 adet sayfa basarken aynı zamanda güvenilirlik ve mürekkep seviyesi görüntüleme, mürekkep seviye uyarısı, kolay kurulum gibi özellikler sayesinde kullanım kolaylığı da sağlıyor. Portföyü tamamlayan diğer ürünler HP Avantajlı Baskı serisi kartuşlardan oluşuyor. Bunlar baskı sayısı yüksek ve düşük işletme maliyeti tercih eden tüketicilere yönelik olarak tasarlanmıştır.

Konular