iyonizer teknolojisi

TEMİZ HAVA ve İYONİZER CİHAZLARı

Yaşamımızın ana desteklerinden biridir solumaktır. Soluk aldığımız sırada ciğerlerimize hava ile birlikte gözle görülebilen/görülemeyen bir çok zararlı zerrecik girer. Polenler karbon monoksit karbon dioksit sigara dumanı ve içindekiler sülfür dioksit vs. gibi bu partiküllerin az ya da çok vücudumuza zararları vardır.

Negatif İyon Teknolojisi

Son günlerde popülerliği artan negatif iyon teknolojisi nedir? Faydaları nelerdir? Negatif iyon mekanizmasının işleyişi nasıldır?

Havalandırma açısından kapalı mekanların zamanla insanda yorgunluk hissi oluşturduğu biliniyor. Doğa yüryüşlerinin, bitki örtüsü zengin olan alanlarda bulunmanın ruh ve beden sağlığına olumlu etkileri de uzmanlar dahil herkes Negatif İyontarafından kabul ediliyor.

İyonizer teknolojisi ile sağlık evinize taşınıyor!

Bosch’un yepyeni Inverter kliması, ayrıcalıklı iyonizer teknolojisi sayesinde kendinizi enerjik ve ferah hissettirecek konforlu serinlik sunuyor.

Sağlıklı serinlik Bosch klimalarda!

Bosch Inverter B1ZMA/I 12900 klimanın Intelligence Eye( Akıllı göz) özelliği, klimanın insan olmayan bir odada boşuna çalışmasını önlüyor. A enerji sınıfı teknolojisiyle de çevreyi koruyan ve maksimum tasarruf sağlayan bu klima, çarpıcı mavi rengiyle son derece şık.

UFO iyonizer teknolojisi ile soğutma pazarında

UFO iyonizer teknolojisi ile soğutma pazarında Infrared teknolojisiyle ısıtma sağlayan UFO, şimdi de iyonizer teknolojisi ile soğutma pazarına girdi. İyonizer teknolojisi ile soğutan fan grubunu pazara sunan UFO'nun, Air Technology ürünleri, dağlarda ve şelalelerde bulunan negatif iyonların insanlara olumlu etkileri düşünülerek tasarlandı.

UFO Air Technology, havadaki artı yüklü alerjen bakteri ve kirleri çekerek topluyor ve büyüyerek havada asılı kalamayacak kadar ağırlaşan bu moleküller ve partikülleri çökerterek solunum ortamından uzaklaştırıyor.